EDICIÓ

TRANSMETRE SENTIMENTS A TRAVÉS DE SEQUÈNCIES D'IMATGES

CREATIVITAT I ARTESANIA, OFICI

És difícil definir el que sents quan de dins et surten les idees per anar unint diferents imatges, i de mica en mica anar trobant sentit a la història que t'han encomanat explicar. Suposo que seria més fàcil dir que el talls romàntics surten del cor, els de por del desconeixement, la ràbia del ventre i la intriga del cervell. Però no, l'habilitat està sempre en no perdre l'objectivitat del que fas, de com ho fas, amb qui ho fas i per qui.

Tremendament apassionat per explicar històries a partir d'un material de tot un equip de direcció, producció i rodatge, que aparentment no té cap ordre, però sóc l'encarregat de dur a terme la ordenació, construcció, donar valor i enllestir un producte audiovisual: per muntar aquesta història. I qui sap si algun dia, aquesta serà la teva història.

VOCACIÓ I TRADICIÓ

Ja amb 14 anys ajudava al meu pare i als seus companys amb llaunes de cinema, més tard apretant botons i preparar efectes, un cop feta la formació necessària va venir l'escola de veritat, una televisió publica d'àmbit estatal, que m'ajudà ha consolidar-me com a professional, i encara a dia d'avui i com a professional, no deixo mai d'apendre.